Представена публикация

Читателско предизвикателство за 2022

 От две години (и сега вече трета) правя едно книжно предизвикателство, което ми се видя най-постижимо за възможностите ми, без да се надска...

понеделник, 26 април 2010 г.

Анонсче!


И така хора, колкото и да сте малко и колкото и да Не четете този блог, едно бързо анонсче:

Знам, че тотално занемарих читателското си "нещо" (разбирайте блог) и не съм ъпдейтвала отдавна, а има с какво, да си кажем право, та смятам за напред, даже най-тържествено го заявявам, да променя този факт. 
Оказва се, че няма по-добро местенце в интернет пространството от това, което ти си направиш. Да, на другите места хората леко нервят - попиват нови книги като гъби (което говори или за липса на всякакъв друг живот освен читателски или за извънземна форма на живот...непосилно ми е да си представя как се четат 5 книги за една седмица с това забързано ежедневие?!), крадат твоите книги и приятели (много оригинално наистина. Ставам на крака да пляскам направо! Като нямаш свои приятели в тоя сайт защо взимаш моите? И като не знаеш какво да четеш защо четеш моите книги??? Поне изчакай да ги свърша, става ли?!) и се взимат нещо много на сериозно (Честно ли бе? Толкова отговорна работа вършиш, че се късаш направо. Не си по-различен от нас, така че не знам защо си толкова убеден в противното. Е, поне си вярваш!)

Та да, в общи линии това исках да кажа. Стана прекалено пренаселено и нещо не ме кефи да гледам куцо, кьораво и сакато в особени прояви на вакханалия. И ето защо смятам да си се върна в това уютно местенце и продължа да го затлачвам с жалките си мнения за книги, които съм прочела или смятам да прочета, а може би чета дори в момента. 

Скоро очаквайте ъпдейт!!! =)
 

My Book Addict | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)