петък, 11 юни 2010 г.

Познайте кой се върна (Малки сладки лъжкини #4)

Заглавие: Познайте кой се върна (Малки сладки лъжкини #4)
Оригинално заглавие: Unbelievable (Pretty Little Liars, #4)
Автор: Сара Шепард
Издателство: Ергон
Жанр: Чиклит
Вид: Настолна книга
Страници: 288
Резюме (от издателството): За сладките лъжкини е въпрос на живот и смърт да опазят дълбоко заровени скандалните си тайни, но истината е на път да разбие техния малък прекрасен свят. Кой е „А”, следотърсачът, който изпраща заплашителни съобщения? Кой всъщност е убиецът на Алисън? И какво ще стане със Спенсър, Ариа, Хана и Емили, когато истината излезе наяве? Всичко май ще се разбули ей сега... Но... познай кой се върна!
Не, въобще не е това, което си мислите.
Абе вие майтапите ли се с мен? Събуди се, Спяща красавице. В Роузууд няма такова нещо като „и заживели дълго и щастливо”. Нищо ли не научихте досега? Станеш ли веднъж малка сладка лъжкиня, повече няма отърване. Винаги има кой да се кандидатира за ролята на всевиждащия „Биг Брадър”, за да се киска скришно докато вие се гърчите или чертаете наивни планове.
А нашите четири ангелчета ще получат ново SMS-напътствие: „Ще се видим скоро. Дотогава просто се опитайте да не бъдете чак толкова примерни. Животът винаги е по-забавен, когато в него има някоя и друга сладка малка тайна. – А.”
Лично мнение: Какво може да ми е мнението след като я прочетох за два дена? Купих си я и още същия ден я почнах. Бях ненаситна направо. Нямам думи. Сара Шепард знае как да поддържа вниманието на един читател  и да го накара да не може да се отлепи от книгата от-до. Да, Сара, страхотна си,...завещавам ти главоболието, което получих в следствие двудневното четене на книгата ти. Но, знаете ли какво??? Струваше си всяка избушила моя мозъчна клетка.
Оценка: 4.5 /невероятна/

- Лин http://i41.photobucket.com/albums/e256/sellit4u/Tiny%20Animations/star.gif

0 крилати мисли:

 

My Book Addict | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)