Представена публикация

Читателско предизвикателство за 2022

 От две години (и сега вече трета) правя едно книжно предизвикателство, което ми се видя най-постижимо за възможностите ми, без да се надска...

сряда, 16 септември 2009 г.

Drinking Midnight Wine

Заглавие: Drinking Midnight Wine
Своеволен превод: "Пиейки среднощно вино"
Автор: Саймън Грийн
Резюме: Тоби Декстър е роб на собствената си отегчителна работа - смени от девет до пет в местна книжарница. Но една вечер той решава да си отдъхна от цялата тази глупост, която прави отново и отново, ден след ден и попада на мистериозна красива жена, пътуваща в същия влак като него. Привлечен от нея той решава да я последва през развилнялата се дъждовна буря. Това, обаче не е обикновена жена. Това е жената, която може да отвори врата, която досега не е била там... и да те въвлече в свят на мистерии. Неподозирайки какво го очаква Тоби я последва през вратата, където змиите се пълзят и ангелите падат...И ето как Тоби навлиза в Мистъри.
Лично мнение: Обожавам тая книга. Влачих я не знам колко си месеци, но напълно си заслужаваше. Беше върховна. Цялата тая история за двата свята. За сина на Серпента, ангела...Беше велико. А, да споменавам ли моя любим върколак? Лео Морн? Той цепеше мрака. Така съм се смяла с него и Брат му, който му говори в съзнанието...Брутална книга. Бих я прочела отново.

0 крилати мисли:

 

My Book Addict | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)