Представена публикация

Читателско предизвикателство за 2022

 От две години (и сега вече трета) правя едно книжно предизвикателство, което ми се видя най-постижимо за възможностите ми, без да се надска...

понеделник, 4 април 2011 г.

Royal Blood (Vampire Kisses #6)

Заглавие: Royal Blood (Vampire Kisses #6)
Автор: Ellen Schreiber
Жанр: Вампирска
Вид: аудио-книга
Резюме (превод): Лятото е приключило и на Рейвън хич не и ще да започва училище. Не само, че да се върне на училище би означавало по цял ден да се сблъсква със своя враг Тревър Мичъл, но и нейните изпълнени със сън дни и пълни с романтика нощи с безсмъртното и гадже Александър са на път да прекъснат. Плюс това сблъскването с ранното ставане не се оказва единствения шок за нея.
Неочаквано писмо пристига в имението на Александър, обявяващо че родителите му ще пристигнат в града. И веднъж пристигнали се оказва, че всеки друг ги е виждал някъде из града освен самата Рейвън. Какво може да пречи на Александър да я запознае с тях? Възможно ли е той да крие нещо относно истинската причина за пристигането на родителите си?
Много скоро, обаче Рейвън успява най-накрая да се срещне на специална вечеря с родителите на Александър, само дето тази среща е на път да промени цялото и бъдеще с нейното любимо момче.


Лично мнение: Тъй като беше отдавна, когато я слушах, ще копирам мнението си от GoodReads
I starting to think that I keep reading those books just because of Trevor. That whole part with Alexander's family was like "blah" for me. I like Trevor - that was what keeps me listening the book. He's mean, but cool. Come on, Raven, what the heck?
Оценка: 3 - добра;

- Лин http://i41.photobucket.com/albums/e256/sellit4u/Tiny%20Animations/star.gif

0 крилати мисли:

 

My Book Addict | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)