Представена публикация

Читателско предизвикателство за 2022

 От две години (и сега вече трета) правя едно книжно предизвикателство, което ми се видя най-постижимо за възможностите ми, без да се надска...

събота, 28 ноември 2009 г.

Радиопрограмата

Заглавие: Радиопрограмата
Автор: Веселин Димитров
Издателство: "Витраж" София; 2007г.
Жанр: специализирана литература/помощна литература/медии
Страници: 191
Резюме: "Писането на радиопрограма е сложно занятие, достъпно само за високообразовани интелигентни хора." ~Веселин Димитров
Казано по този начин звучи така все едно един обикновен човечец не би могъл да се справи с тази задача, но истината е съвсем друга и всеки поел в ръцете си тази книга може да се убеди в това.
Радио етюдите на Веселин Димитров са полезни, добре обяснение и със сигурност ще свършат работа на хората, заети в сферата на електронната медия - радио.
Едно приятно четиво, което е добре човек да прегледа!
Лично мнение: Вероятно нямаше да прочета тази книга, ако не се налагаше да правя курсова работа върху радиопрограмата. В смисъл, че четивото е полезно и интересно, но аз просто не разбирам защо след като човекът си го е казал, че трябва да си високообразован и интелигентен, за да се занимаваш с това - карат нас, които все още се образоваме (при това далеч от високото) и който смее да признае себе си за интелигент трябва да има доста високо самочувствие.
Оценка: 3 от 5

0 крилати мисли:

 

My Book Addict | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)