Представена публикация

Читателско предизвикателство за 2022

 От две години (и сега вече трета) правя едно книжно предизвикателство, което ми се видя най-постижимо за възможностите ми, без да се надска...

четвъртък, 7 януари 2010 г.

Torchwood: The Dead Line

Заглавие: Torchwood: The Dead Line
Свободен превод: Торчууд: Мъртвата линия
Автор: Phil Ford, John Barrowman (четец), Eve Myles (четец), Gareth David-Lloyd (четец), Kai Owen (четец), Doña Croll (четец)
Издателство:  BBC Audiobooks Ltd
Жанр: Научна-фантастика
Продължителност : 45 минути
Вид: Аудио книга
Резюме (превод): Когато в болницата в Кардив има наплив   на пациенти, които изпадат в подобни на кома трансове. Епикът на Торчууд разбира, че това което предизвиква транса е всъщност извънземно телефонно обаждане. Става ясно, че всички обаждания са направени от телефон, който е неактивен от 30 години насам. Решен да открие кой звънни на нещастните жертви, Джак се обажда на мистериозния номер - две, нула, пет, девет - нищо. Това е мъртва линия. Докато телефонът на Джак не звънна в отговор - и той също изпада в транс. С помощ от стара приятелка на Джак, екипът трбява да се надпреварва с малкото време, което имат да открият източника на "заразата" и да спаси пациентите...
 Написана специално за ББС радио от Фил Форт "Мъртвата линия" включва Джон Бароуман като Капитан Джак Харкнес, Ив Майлс като Гуен Купър и Гарет Дейвид-Лойд като Янто Джонс. 
Лично мнение: Не беше лошо слушане като за 45 минути. От доста време я имах на айпода ми, но понеже днес ме боляха и все още ме болят супер много очите реших да не чета, а да слушам книга. Замисълът беше добър, още повече че имах чувството, че гледам някой епизод, защото всеки си говореше с неговия си глас, но все пак не беше същото. Имаше още какво да се изисква.
Оценка: 2.5 от 5 (има изгледи да придобие вид на книга)

0 крилати мисли:

 

My Book Addict | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)