събота, 22 ноември 2014 г.

(Пред)завръщащо се...Хей, книголюбци (има ли такава дума?!)!
Как сте напоследък? Доста ли книги изчетохте? Е, аз смея да твърдя, че се намират няколко в близките четири години, през които не съм писала тук. Не е нещо особено, но смятам да подема опити за завръщане. Откровено казано това никога не ми се получава, но важно е че опитвам... пак е наличие на някакво начало =) Дано ви бъде интересно с моите ревюта и много често недоволства към книгите.


 Смятам първо да започна от далече - да си обновя пропуснато то 2010 насам, което съм прочела, но не ъпдейтнала и тогава да започна с ново. Дам, познахте подобно момента, в който открих този блог и този път всичко ще се кара по памет, а повярвайте, когато си чел неистово манга в продължение на месец всичко ти се слива и не помниш кое къде беше, защо и какво получи ти от цялата работа. Няма значение, че ще пострая да обновя с това, което помня, ако наистина се стигне до нещо толкова фрапатно ще ви предстаявя само общото резюме.
За протокала както може да се очава все още обичам да чета и то на всякакви формати - истинска книга, електронна, аудио, комикс или манга. Вече си имам и четец както може да се очаква, така че четенето е далеч по-лесно от преди през компютъра. Също така страстта ми към аудио книгите ни най-малко не е спаднала. Продължавам да се приспивам с тях или да си запълвам времето, докато правя още нещо и не съжалявам. Да, знам мнението на много хора, че това е дяволски грешно да слушаш книга, но докато не сте опитали не знаете какво е, защото откровено казано е доста забавно. Какво още? Ами и сега както преди съм фен най-вече на книгите, по които се очаква филм или тези, около които всички шумят, та и аз да видя за какво става дума. С други думи пригответе се за ъпдейт на поне 6-70 или повече книги (не смея да напиша 100, макар да имам подозрения, че като че ли са толкова).
Очаквайте ме скоро! На слука и приятно четене!

 Лин http://i41.photobucket.com/albums/e256/sellit4u/Tiny%20Animations/star.gif

0 крилати мисли:

 

My Book Addict | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)