Представена публикация

Читателско предизвикателство за 2022

 От две години (и сега вече трета) правя едно книжно предизвикателство, което ми се видя най-постижимо за възможностите ми, без да се надска...

вторник, 13 октомври 2009 г.

Полет (Септимъс Хийп #2)

Заглавие: Полет (Септимъс Хийп #2)
Оригинално заглавие: Flyte (Septimus Heap, #2)
Автор: Анджи Сейдж
Резюме: Изминала е година откакто Септимъс Хийп е открил истинското си семейство и призвание. Като Чирак на Свръхобикновената магьосница, той изучава сложното изкуство на Магията, докато Джена свиква със своя живот в Замъка като Принцеса. Междувременно нещо зловещо продължава своята подмолна дейност. Марша е следвана от застрашителна Сянка, а братът на Септимъс, Саймън, изглежда се е посветил на отмъщение, което никой не разбира. И защо наоколо все още се усеща Тъмна Магия? (ИнфоДар)
Лично мнение: Продължението не беше лошо. След него естествено супер много исках да прочета следващата книга, но с тая криза реших да не си я купувам. Като излезе и четвъртата на български вероятно ще си взема и двете. Ще видя. Та за книгата. Не знайно защо Саймън супер много ме кефеше. Беше егати отмъстителното злобно същество, което никога не се отказваше, ако ще да се поломи трийсет пъти, изправя се, изтупва пепелта и аре пак неговота си знае. Упорит като говедо беше. Ама ме кефеше. А събирането на Нико, Джена и Септимъс беше уникално...тримата са много забавни заедно.

0 крилати мисли:

 

My Book Addict | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)