Представена публикация

Читателско предизвикателство за 2022

 От две години (и сега вече трета) правя едно книжно предизвикателство, което ми се видя най-постижимо за възможностите ми, без да се надска...

вторник, 13 октомври 2009 г.

Fight Club

Заглавие: Fight Club
Превод: Боен Клуб
Автор: Чък Паланюк
Резюме (превод): Всеки уикенд в мазета и на паркинги по цялата странна, млади мъже с добре платени работни места и липсващи бащи събуват обувките си, събличат ризите си и се бият един с друг с голи ръце и толкова дълго, колкото се налага. Това те се връщат отново на същите тези работни места с посинени очи и липсващи зъби и чувството, че могат да се правят с всичко. "Боен Клуб" е създаден от Тайлър Дърдън, прожекционист, сервитьор и мрачен, анархичен гений. И това е само началото от неговия план за отмъщение към света, в който групите за взаимопомощ за борба с рака са центъра на човешката топлина.
Лично мнение: Брутална книга. Невероятно брутална книга. Обожавам филмът. Но книгата...тя е още по-добра. Може да те накара да се замислиш за толкова много неща. Определено е нещо, което трябва да бъде прочетено не само поне веднъж в живота, но и още няколко пъти след това =)

0 крилати мисли:

 

My Book Addict | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)