Представена публикация

Читателско предизвикателство за 2022

 От две години (и сега вече трета) правя едно книжно предизвикателство, което ми се видя най-постижимо за възможностите ми, без да се надска...

събота, 10 октомври 2009 г.

Ninth Key (The Mediator, #2)

Заглавие: Ninth Key (The Mediator, #2)
Свободен превод: Ключ Девет (Метиаторът #2)
Автор: Meg Cabot
Резюме (превод): Всичко върви добре за Сюз. Новият и живот Калифорния е вихрушка от партита и супер дни, през които косата и изглежда страхотно (Хей, не я съдете, това е много важно за едно момиче!) Тад Белмонт, най-готиното момче в града, кани Сюз на нейната, както се оказва първа среща.Нашето момиче естествено е цялото обзето от вълнение, че дори е готова да игнорира лошото си предчувствие относно цялата тази работа...като начало това, че той не е Джеси, чийто статус на "дух" и да не споменаваме липсата на интерес към нея напоследък го правят недостижим.
Това, което Сюз обаче наистина не може и да иска да игнонира е духът на убита жена, чиято смърт изглежда пряко свързана с тъмните тайни скрити в миналото, не на кого другиго, а Тад Белмонт.
Лично мнение: А, на тая книга се смях...Хаха. Беше толкова забавна. Бащата на Тад щеше да ме довърши на финала, но сега няма да ръся спойлери. Джеси действително беше доста дръпнат в отношенията си към Сюз, а Сюз...Е, тя риташе задниците на духовете както обикновено. Какво не бих дала да прочетата и третата книга, но като знам че ще я почна и ще я оставя да виси отворена "в очакване на Годо", по-добре не...Сюз ми липсва почти толкова колкото творчеството на Саймън Грийн. =(
А, да и ти, странни човече, който четеш това...има ли някакъв шанс да не хващаш, а още по-малко прочиташ третата, четвъртата, петата и шестата книги преди мен?

0 крилати мисли:

 

My Book Addict | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)