Представена публикация

Читателско предизвикателство за 2022

 От две години (и сега вече трета) правя едно книжно предизвикателство, което ми се видя най-постижимо за възможностите ми, без да се надска...

събота, 22 август 2009 г.

"Дяволът носи Прада"

Заглавие: "Дяволът носи Прада"
Автор: Лорън Уайзбъргър
Резюме: Великолепен роман за най-чудовищната жена-шеф в историята на чудовищните шефове. След дипломирането си Андреа Сейч получава работа, за каквато милиони момичета биха дали живота си - секретарка на Миранда Пристли - богата и бляскава светска дама с успешна кариера като главна редакторка на популярното модно списание „Рънуей". Андреа попада в свят, в който господстват „Прада", „Армани" и „Версаче", а негови обитатели са невероятно стройни, убийствено стилни жени и красиви мъже с елегантни пуловери и тесни кожени панталони, подчертаващи изваяните им мускулести тела - свидетелство за фанатично посещаване на фитнесзалата. Човек не би предположил, че с невероятна лекота Миранда може да превърне всекиго от тях в треперещо от страх, хленчещо хлапе. Ежедневно и често до посред нощ търпението на Андреа е подложено на жестоко изпитание от капризната й шефка, която непрекъснато й възлага невъзможни задачи. До момента, когато Андреа осъзнава, че работата, за която мечтаят милиони момичета, заплашва да я унищожи. И че ако оцелее, то ще бъде с цената на собствената й душа.„Дяволът носи „Прада" дава ново измерение на баналната фраза за „шефката от ада". Повествованието, което се води от името на Андреа и е изпълнено със завладяващо чувство за хумор и самоирония, разкрива истината за живота по върховете, за който само се загатва в клюкарските рубрики. (Източник)
Лично мнение: Еми баш тая книга хич не ми хареса. Купих си я с Космо, когато още го купувах де...И не останах много доволна от книгата. Само се ядосвах на тая Андреа и ква е проста...Та в заключение : филмът ми хареса повече!

0 крилати мисли:

 

My Book Addict | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)