Представена публикация

Читателско предизвикателство за 2022

 От две години (и сега вече трета) правя едно книжно предизвикателство, което ми се видя най-постижимо за възможностите ми, без да се надска...

неделя, 23 август 2009 г.

The Host

Заглавие: The Host
Автор: Стефани Майер
Резюме: Нашият свят е бил нападнат от невидим враг. Хората стават домакини/приносители на тези нашественици, техните умове взимат надмощие над човешките тела и продължават да живеят живота си непроменен, сякаш нищо не е станало. По-голяма част от човечността загива.
Когато Мелани, една от последните останали "диви/неопитомени" хора бива заловена, тя смята, че това е края. Скитащата, увредената душа, която бива имплантирана в тялото на Мелани бива предупредена за промените, които настъпват, когато живееш в човешко тяло: непреодолимите емоции, пренасищаното на сетива, прекалено експресионистичните спомени. Но има още една трудност, за която Скитникът не подозира: бившия притежател на нейното тяло отказва да отстъпи владеенето на своя ум в чужди ръце.
Когато външните сили превръщат Wanderer и Мелани в не-особено-доволни-от-положението съдружници те се спускат в опасно и несигурно търсене на мъжа, който и двете обичат.
Лично мнение: О, тази книга е страхотна. Много по-хубава от Туайлайт. Определено ме докосна доста на дълбоко, а г-н О`Шиа ще остане завинаги запаметен в съзнанието ми като идеалния мъж, без никакви особени паранормални дарби и все пак идеален.

0 крилати мисли:

 

My Book Addict | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)