Представена публикация

Читателско предизвикателство за 2022

 От две години (и сега вече трета) правя едно книжно предизвикателство, което ми се видя най-постижимо за възможностите ми, без да се надска...

петък, 21 август 2009 г.

"Сбогом и благодаря за рибата"

Заглавие: "Сбогом и благодаря за рибата"
Оригинално заглавие: So Long, and Thanks for All the Fish (Hitchhiker's Guide, #4)
Автор: Дъглас Адамс
Резюме: Умореният от бродене из галактиката Артър Дент се завръща на земята заедно с новата си банда и открива, че планетата е реинсталирана по най-мистериозен начин. Няколко въпроса обаче непрестанно го тормозят: Защо всички делфини са изчезнали? Какво е било последното послание на Бог към Неговото творение? Какво всъщност е станало в деня, когато земята е била разрушена? (от корицата)
Лично мнение (спойлери!!!): О, това го помня. Всички от земята твърдяха, че няма такова нещо че земята е била унищожена, а Артър се надпираше че е бил там, когато се случило Помня и един особено страннен персонаж - богът на дъждовете, който всеки път щом тръгне да пътува и завалява дъжд. Беше забавен. А да не говорим за онова главамаво момиче, по което си падна Артър и чието име сега не помня, но съм сигурна че беше в тая част на поредицата. О, тя завалийката беше многоо зле.

0 крилати мисли:

 

My Book Addict | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)