Представена публикация

Читателско предизвикателство за 2022

 От две години (и сега вече трета) правя едно книжно предизвикателство, което ми се видя най-постижимо за възможностите ми, без да се надска...

събота, 22 август 2009 г.

"A Walk to Remember"

Заглавие: A Walk to Remember
Автор: Nicholas Sparks/Никълъс Спаркс
Резюме: През 1958 Ландън Картър е повърхностен, но добронамерен тийнейджър, който прекарва повече от времето си мотаейки се с приятелите си и опитвайки с всички сили да игнорира предстоящите му задъжениея, настъпващи с възмъжаването. Тогава Ландън получава главната роля в Коледната пиеса рамо до рамо с известната в целия град заради любовта си към Бога - Джейми Съливан. Въпреки добрите намерения и подкачките на приятели си той се включва в Джейми и научава някой важни уроци за живота.
Лично мнение: Бях много доволна, когато открих тази книга в шуменската библиотека. Не мислех, че ще се справя с четенето, но дефакто изненадах себе си. Хубава книга. Поне става ясно защо се казва по този начин, иначе от филма нищо не можеш да схванеш (имам предвид за името). И книгата е доста по различна от филма. И двете са хубави и задължително трябва да се гледат и прочетат.

0 крилати мисли:

 

My Book Addict | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)