Представена публикация

Читателско предизвикателство за 2022

 От две години (и сега вече трета) правя едно книжно предизвикателство, което ми се видя най-постижимо за възможностите ми, без да се надска...

неделя, 23 август 2009 г.

The Coffin Club

Заглавие: The Coffin Club (Vampire Kisses, Book 5)
Автор: Ellen Schreiber
Резюме: Нова задача за Рейвън (запиши се в ЦРУ или ФБР или СД6) - да намери любовта на живота си Александър (който О ЧУДО пак е изчезнал. Ето, че Уолдо си имал братче!) По пътя към изпълнението и, обаче тя не може да устои да не се отбие в познатият и вече вампирски нощен клуб the Coffin Club. Но когато преминава през тайната врата на клуба и попада в мрачните катакомби открива скрит път, който води към действителния нощен клуб, където клиентите предпочитат питиета от кръвна група A и B. Запленена от един от членовете му, Рейвън почти забравя за Александър (окей де, бяха една-две минути само)...Но това не е всичко...когато отново на среща и се изправя не кой да е друг, а познайникът и Джагър (Миг Джагър...Не знаехте ли, че е вампир...Ама сте и вие!)
Лично мнение: Оф, тая книга беше по-слаба и от предните. Не питайте колко време я четох, а това сега да се изгавря с резюмето си беше живо удоволствие.

0 крилати мисли:

 

My Book Addict | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)